Estades a l’estranger

estades-a-l'estranger

Peralada English School col·labora amb una organització de la comarca amb bones referencies i amb tracte personalitzat que ofereix viatges d’estudi a l’estranger a partir dels 12 a 17 anys amb un amplíssim ventall de cursos i diferents opcions per a adaptar-se a les necessitats de nivell i temps que disposa l’estudiant, fer el curs acadèmic a Dublín o inclús tenir l’experiència de treballar durant un temps allà.

Escola

A partir de 17 anys a qualsevol epoca del any. General English, preparació als diferents exàmens de Cambridge, Intensive English, English for work, Cultural Experience i altres. Hi ha un programa social i cultural opcional per afavorir la relació entre els estudiants. L’estada pot ser amb família, residència, apartament… L’escola d’anglès és a 30m del centre de Dublin, a un pintoresc poble costaner, Dunlaoghaire.

Experiència

A partir dels 18 anys organitzem pràctiques laborals en diferents àmbits: educació infantil i primaria en escoles Montessori, hostaleria, monitor de fútbol o bàsquet i serveis diversos. Proposem que l’estada sigui amb família que coneixem personalment. Curs d’anglès opcional.

SummerCamp

De 13 a 16 anys, campus d’estiu de 2, 3 o 4 setmanes al St. Benildus College, al sud de Dublín. Al matí curs d’anglès en grups reduïts i separats per nivells. S’ensenya l’anglès com a eina de comunicació. Acompanyant el curs hi ha un ampli programa social: activitats culturals, esportives i lúdiques. L’estada és amb família que viu a la mateixa àrea del campus. Fem seguiment individualitzat de cada estudiant.

4t-ESO/Batxillerat

Curs acadèmic homologat a institut públic o privat, tot convivint amb família del país. L’àrea de Dublín on es desenvolupa l’estada és tranquil.la i segura, amb tota mena de serveis i a 25 minuts del centre. A les famílies acollidores les coneixem personalment des de fa anys, reuneixen una gran qualitat humana i experiència amb estades de llarga durada. Fem un seguiment integral durant tot el curs i realitzem totes les gestions. Facilitem als estudiants diferents opcions d’activitats extraescolars i una bicicleta.

Sol·licitar més informació