L’escola

Peralada English School es va establir a Peralada fa prop de 10 anys i disposa de ordinadors, material didàctic i llibres de lectura al servei dels seus alumnes.
La professora amb 25 anys d’experiència i una gran passió per l’ensenyament i la llengua anglesa sempre ha tingut com objectiu oferir un servei professional donant, alhora, un tracte proper i familiar als alumnes.

El mètode

Dominar l’anglès és vital avui en dia i mai és massa tard per començar. Per això, s’ofereixen cursos de diferents nivells. Per introduir l’idioma des de un primer moment de la infància, per aquells joves o adults que vulguin embarcar-se a conèixer aquesta llengua, o pels que ja fa més temps que l’estudien i es vulguin continuar formant.
Aprendre un idioma no te perquè ser avorrit. L’objectiu de l’escola és que sigui el més agradable possible introduint el màxim possible d’activitats perquè sigui variat.
Hi han quatre factors que es consideren essencials per l’aprenentatge d’un idioma i són: la pràctica oral, auditiva, escrita i lectora.

ORAL

La pràctica és l’ingredient a través del qual les paraules i la gramàtica s’uneixen, oferint la confiança necessària per expressar-te sense dificultat en el dia a dia. Per aquest motiu, no hi ha només un factor important per aprendre un idioma, sinó varies. En les sessions de conversa tindràs la oportunitat de parlar sobre un tema d’interès i comentarem noticies i altres aspectes de la vida diària.

AUDITIVA

Veure fragments de pel·lícules o series en versió original o escoltar converses variades t’ajuden a entendre millor els accents i el llenguatge. Desprès de veure els vídeos o escoltar un àudio comentem el que hàgim vist o escoltat i treballem el seu vocabulari.

ESCRITA

Saber expressar-se en anglès també es important per molts ja que ho necessiten per la feina o per els seus estudis. En aquestes sessions l’alumne treballa conjuntament amb altres companys de la classe o individualment expressant-se sobre temes d’interès. Al finalitzar el treball, es comenta el vocabulari i es corregeixen els textos.

LECTORA

Llegir també forma part d’un dels punts importants a l’hora d’aprendre un idioma ja que aprens vocabulari nou. En aquestes sessions es comenta i treballa un text llegit i es fan diferents activitats.